KVW Jongste Kamp 2022
Omschrijving

Jij komt toch ook?

Het Jongste Kamp is dit jaar van vrijdagavond 8 juli t/m maandagmiddag 11 juli. Een weekend vol spelletjes, sporten, dansen, lekker gek doen en vooral veel gezelligheid. 

We verblijven op een locatie, ongeveer een half uurtje rijden. De kampleiding heeft er al zin in. Het kaartje koop je in de webshop. 

Met de gevraagde contact- en zorggegevens zal nauwkeurig om worden gegaan. De zorggegevens zullen alleen gebruikt worden in geval van bezoek aan huisarts/ziekenhuis.

Indien de financiƫle bijdrage voor u niet haalbaar is, dan hebben wij een speciale regeling beschikbaar. Wij willen dat al onze kinderen kunnen meedoen aan dit fantastische evenement. Neem contact op met onze penningmeester, Carlo van Tricht (06-23233370) om dit te bespreken.

KVW Jongste Kamp 2022

Opgaveformulier

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel Het Burger Service Nummer is niet verplicht te vermelden. Het zal alleen gebruikt worden in geval van bezoek aan huisarts/ziekenhuis.
Indien uw kind medicatie gebruikt, graag aangeven welke medicatie het betreft en op welk tijdstip deze ingenomen dient te worden.
Optioneel Geef aan welke diploma er is behaald.
Ja geen probleem, Nee, daar heb ik bezwaar tegen.
We maken graag gebruik van de vrijwilligheid van ouders om de kinderen te brengen en halen. Geef aan of er heen, terug of heen en terug kan worden gereden. Graag ook laten weten als u niet kunt rijden. Laat ook even weten of er een aanhanger beschikbaar is. Heenreis: vrijdag 8 juli begin van de avond. Terugreis: maandag 11 juli begin van de middag.
€ 45,00
per persoon
KVW Jongste Kamp 2022 is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.