KVW Oudste Kamp 2022
Omschrijving

Schip ahooy Matroos,

Hallo kapitein zwart baard hier. Zaterdag 9 juli is het dan weer zover. We mogen weer het ruime sop kiezen. 6 dagen lang niets anders dan met schavuiten en landrotten om je heen leuke dingen doen. Nou ja bijna alleen maar… soms moet het dek ook geschrobd worden. Dat is dan misschien ook het enige om niet mee het ruime sop op te gaan. Wij gaan scouting gebouw neil armstong enteren in Geldrop (ongeveer een uur rijden). Wij hopen op vele aanmeldingen om er een groot piraten festijn van te maken. Ik hoef jullie toch niet te kiel halen omdat jullie niet mee gaan. Goed, meld je dan snel aan via het aanmeld formulier.

Kapitein zwart baard

A.K.A. Corné Daalmeijer

We verblijven op een locatie, ongeveer een uur rijden. De kampleiding heeft er al zin in. Het kaartje koop je in de webshop.

Met de gevraagde contact- en zorggegevens zal nauwkeurig om worden gegaan. De zorggegevens zullen alleen gebruikt worden in geval van bezoek aan huisarts/ziekenhuis.

Mocht u ander vragen hebben kunt u altijd contact zoeken met mij via 06-30379479 of via oudstekamp@kvwageningen.nl

Indien de financiële bijdrage voor u niet haalbaar is, dan hebben wij een speciale regeling beschikbaar. Wij willen dat al onze kinderen kunnen meedoen aan dit fantastische evenement. Neem contact op met onze penningmeester, Carlo van Tricht (06-23233370) om dit te bespreken.

KVW Oudste Kamp 2022

Opgaveformulier

Ik geef mijn kind toestemming om te roken tijdens kamp.
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel Het Burger Service Nummer is niet verplicht te vermelden. Het zal alleen gebruikt worden in geval van bezoek aan huisarts/ziekenhuis.
Indien uw kind medicatie gebruikt, graag aangeven welke medicatie het betreft en op welk tijdstip deze ingenomen dient te worden.
Optioneel Geef aan welke diploma er is behaald.
Ja geen probleem, Nee, daar heb ik bezwaar tegen.
We maken graag gebruik van de vrijwilligheid van ouders om de kinderen te brengen en halen. Geef aan of er heen, terug of heen en terug kan worden gereden. Graag ook laten weten als u niet kunt rijden. Laat ook even weten of er een aanhanger beschikbaar is. Heenreis: zaterdag 9 juli einde van de ochtend. Terugreis: vrijdagmiddag 15 juli begin van de middag. Graag in opmerkingen veld aangeven hoeveel kinderen er in de auto kunnen meerijden.
€ 120,00
per persoon